Mijn persoonlijke gids

Traditionele Franse keuken

Bistrot Lambs

21 place Edmond Piedagnel
50180 AGNEAUX

Information complementaires

Maximum capacity58

Spoken languagesEngels

Accepted animals

Method of payment acceptedBetaalkaarten

Equipmentterras

Deze Lambs bistro is de vrucht van een bijzonder verhaal, want na bijna twintig jaar professioneel koken in Engeland namen Stéphanie Blondel en haar man de leiding van deze zaak over. Zoals u zult hebben begrepen, is het hier mevrouw in de keuken en meneer in de eetkamer - en het werkt nog steeds! Het royale menu laat zien hoeveel de chef weet van zijn vak: het vlees en de vis zijn goed gekozen en meestal aangeboden in een bistronomische versie die men hier niet zou verwachten. Het is origineel (vaak) en lekker (altijd). Merk op dat de producten lokaal en zelfgemaakt zijn. De plaats, die in een goed humeur succesvol blijft, is een must in de stad, en zelfs in de agglomeratie Saint-Louis.
Speciale vermelding op de dag van ons bezoek voor de foie gras van een nabijgelegen boerderij. Ontdek sinds september de Lambs Box, makkelijk, goedkoop en zo leuk!