Mijn persoonlijke gids

Eropuit in de streek van Saint-Lô!

De streek van Saint-Lô is een fantastisch recreatiegebied voor jong en oud, of je nou alleen op pad gaat of samen met een groepje.

Talrijke parcoursen om te ontdekken...

Wandelfanaten kijken hun ogen uit bij het gevarieerde landschap en de overvloed aan natuurgebieden. Hier ontdek je het beste van Normandië, in welk jaargetijde dan ook. 

Te voet, te paard, met de fiets of de kano: je vindt altijd wel een mooie route om de streek naar eigen tempo en wensen te verkennen! 

Het heggenlandschap, het moeras, het Vire-dal en het bos zijn allemaal fantastische plekken om de uithoeken van de streek rond Saint-Lô te ontdekken. 

Gezinnen en beginnende avonturiers die graag met hun smartphone op pad gaan, vinden in de streek van Saint-Lô Agglo een leuke speurtocht via de app Anne Mésia met nog een aantal andere geocaching parcoursen. 

Backpackers en fietstoeristen profiteren op de lange fietspaden in de streek van het feit dat Saint-Lô Agglo een van de etappes is van de legendarische Centraal-Europese fietsroute tussen Roscoff in Frankrijk en Kiev in Ukraïne. 

In de uithoeken van Saint-Lô Agglo wacht je een fantastisch avontuur!