Mijn persoonlijke gids

Disclaimer

Volgens de bepalingen van artikel 6 III-1 van de Franse wet n° 2004-575 van 21 juni 2004 inzake het vertrouwen in de digitale economie wordt de website saintlo-tourisme.fr gepubliceerd door Saint-Lô Agglo.

Publicatiemanager Cécile Fournier is directrice en marketing manager van Saint-Lô Agglo.

  • Telefoon: +33 (0)2 14 29 00 00 / +33 (0)2 14 29 00 17
  • E-mail: cecile.fournier@saint-lo-agglo.fr

Hosting en onderhoud worden beheerd door Stratis.

Toepasbare wet en rechtsbevoegdheid

Deze gebruiksvoorwaarden vallen onder de Franse wet. Als gebruiker van deze website ga je automatisch akkoord met de Franse rechtsbevoegdheid.

Aansprakelijkheid

Gebruikers zijn volledig verantwoordelijk voor het bezoek aan deze website. Het VVV kan dan ook niet aansprakelijk worden gesteld voor schade door enige vorm van storing, onderbreking of opheffing van de website en materiële of immateriële schade verzoorzaakt door een bezoek aan de website.

Intellectueel eigendom

De inhoud van deze website is het exclusieve eigendom van Saint-Lô Agglo. Volgens de bepalingen van artikel L.122-4 van het Wetboek voor Intellectueel Eigendom wordt deze inhoud beschermd door het auteursrecht en moet elk type reproductie worden goedgekeurd door Saint-Lô Agglo en/of waar nodig door een betrokken dienstverlener.
Volgens het openbare recht voor intellectueel eigendom en de bepalingen van artikel L122-5 van het Wetboek voor Intellectueel Eigendom zijn de volgende "officiële documenten" vrij van rechten:

  • Verklaringen, toespraken, persdossiers en persberichten;

Bij het gebruik van een deel of het geheel van deze inhoud moet echter wel duidelijk een bron worden vermeld. Het kopiëren van een deel of het geheel van deze documenten is dus toegestaan, mits de auteur en de bron worden vermeld.
Niet commercieel gebruik van deze informatie is toegestaan indien de betekenis, de bereikbaarheid en toepassing ervan niet worden gewijzigd, met vermelding van de oorsprong en datum van publicatie.
Aanvragen voor toestemming om inhoud te kopiëren moeten per e-mail worden ingediend via: severine.grillot@saint-lo-agglo.fr

Credits

Ontwerp en uitvoering: Stratis
Fotomateriaal: Jim-Prod, Pierre-Yves Le Meur, Le Normandy, Sébastien Toulorge, Studio Guézou, Anibas Photography, Office de Tourisme et de la Culture de Saint-Lô Agglo.
Videomateriaal: Thib's Prod, Office de Tourisme et de la Culture de Saint-Lô Agglo

Tekeningen: Anicée Lecourtois

Kaarten: ©Géoportail

Persoonsgegevens

De nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is sinds 25 mei 2018 van kracht. De verordening is een aanvulling op de wet Informatica en Vrijheden, ter verduidelijking en bescherming van je persoonsgegevens.
Lees de bepalingen van ons privacybeleid op deze pagina.