Mijn persoonlijke gids

Toerisme- en Cultuurkantoor van Saint-Lô Agglo

Kantoor van Torigny-les-Villes

Het Toeristenbureau en Cultuurcentrum van Saint-Lô Agglo opent zijn deuren voor het seizoen bij het toeristisch informatiepunt van Torigny-les-Villes!

Voor een geslaagde vakantie...

Toeristische brochures, gratis wifi en een winkelruimte... Tijdens uw bezoek nodigen wij u uit om te praten met onze reisadviseurs die u persoonlijke hulp zullen bieden en om onze vele diensten te ontdekken.

Onze labels: 

  • Offices de Tourisme de France
  • Qualité Tourisme

Onze openingstijden

  • Maandag: 9u30 - 12u30 en 14u30 - 18u30
  • Dinsdag: Gesloten
  • Woensdag tot zaterdag: 10u - 12u en 14u30 - 18u30
  • Zondag: 14u30 - 18u30

Diensten om te ontdekken...

Onbeperkte wifi !

Omdat we begrijpen dat internet onmisbaar is in uw dagelijks leven, heeft Saint-Lô Agglo deelgenomen aan het departementale Wifi-territoriale initiatief: MAOWI (ondersteund door Manche Numérique).

Het is nu mogelijk om gratis verbinding te maken met het Maowi-netwerk vanuit ons toeristisch informatiepunt in Torigny-les-Villes.

Bovendien, om het gebruik en de toegang tot internet voor u te vergemakkelijken, wordt u niet gevraagd om een account aan te maken en wordt u automatisch herkend telkens wanneer u zich op een locatie bevindt die door dit netwerk wordt gedekt. Eenvoudig, toch ?

Om te kunnen vissen, is een vergunning verplicht !

Zowel beginners als ervaren vissers moeten in het bezit zijn van een visvergunning om te mogen vissen. 

Waar? Hoe? 

Om het u gemakkelijk te maken, biedt het Toerisme- en Cultuurkantoor van Saint-Lô Agglo u de mogelijkheid om uw visvergunning te verkrijgen of te vernieuwen bij het toeristisch informatiepunt in Torigny-les-Villes.

Voor een dag, een week, voor volwassenen of minderjarigen... Onze reisadviseur zal u begeleiden bij het kiezen van de juiste vergunning voor u!

Zin om uzelf te verwennen? Of om een klein souvenir mee naar huis te nemen? De winkel van het toeristisch informatiepunt in Torigny-Les-Villes staat voor u open!

Ansichtkaarten, magneten, mokken, spellen, etenswaren... We streven ernaar om u originele en creatieve producten aan te bieden met ons logo en breder gezien, van Normandië.

Aarzel niet om onze toeristische informatiebalie binnen te stappen om al onze producten te ontdekken, of bezoek onze online winkel.

Voor een breder scala aan producten, ga naar het toeristisch informatiepunt van Saint-Lô!

Verbonden Toerisme- en Cultuurkantoor ! 

Naast onze website en onze aanwezigheid op sociale media, staan we nu 24/7 tot uw dienst via onze aanraakschermzuil.

Eenvoudig, intuïtief en handig, de aanraakschermzuil bij de ingang van het Toerisme- en Cultuurkantoor biedt alle nodige informatie over de bestemming Saint-Lô Agglo.

Waar te eten, waar te overnachten, bezienswaardigheden, evenementenagenda... De zuil beantwoordt al deze vragen en biedt ook gratis diensten zoals het weer, het versturen van elektronische ansichtkaarten en zelfs de beschikbaarheid van onze accommodaties wordt in het hoogseizoen weergegeven.

Contact