Mijn persoonlijke gids

Toerisme- en Cultuurbureau van Saint-Lô Agglo

Kantoor van Saint-Lô

Het Toerisme- en Cultuurkantoor van Saint-Lô Agglo opent zijn deuren voor het seizoen bij het toeristisch informatiebureau van Saint-Lô!

De onmisbare stop voor een geslaagde vakantie…

Toeristische brochures, gratis wifi, winkelruimte, fietsverhuur, tentoonstellingen, kaartverkoop... Tijdens uw bezoek nodigen wij u uit om in gesprek te gaan met onze reisadviseurs die u persoonlijke hulp zullen bieden en om onze diverse diensten te ontdekken.

Onze keurmerken: 

  • Office du Tourisme de France
  • Qualité Tourisme
  • Tourisme et Handicap
  • Accueil vélo

Ontdek onze diensten...

Onbeperkte wifi !

Omdat we weten dat internet onmisbaar is in uw dagelijks leven, neemt Saint-Lô Agglo deel aan het departementale initiatief voor territoriale wifi: MAOWI (begeleid door Manche Numérique).

Vanaf nu kunt u dus gratis verbinding maken met het Maowi-netwerk vanuit ons toeristeninformatiebureau in Saint-Lô.

Bovendien, om het gebruik en de toegang tot internet voor u te vergemakkelijken, hoeft u geen account aan te maken en wordt u automatisch herkend telkens wanneer u zich op een locatie bevindt die door dit netwerk wordt gedekt. Simpel, toch ?

Om te verwennen, uzelf te verwennen of gewoon om de vakantiesfeer thuis te behouden, heeft de winkel van het toerismebureau alles om aan uw wensen te voldoen !

Klaar om te dragen, magneten, mokken, spelletjes, etenswaren... We streven ernaar om u originele en creatieve producten aan te bieden met het beeldmerk van onze bestemming en breder, van Normandië. Voor elk budget en elke smaak bieden we een ruime keuze aan producten, variërend van herinneringen aan de D-Day-stranden tot ambachtelijke producten van lokale ontwerpers, evenals een scala aan textielproducten.

Ook op het gebied van papierwaren is het toerismebureau goed gevuld! Ansichtkaarten, kaartspellen, historische boeken, notitieboekjes, potloden... U zult zeker het product vinden dat bij u past.

Normandië, en meer specifiek de bestemming Saint-Lô Agglo, is een plek waar het paard een belangrijke plaats inneemt. Daarom bieden we een scala aan producten die dit symbool van de regio vertegenwoordigen, evenals souvenirs van het nationaal stoeterij van Saint-Lô.

Voor fijnproevers of degenen die lokale producten aan hun dierbaren willen laten proeven, presenteert onze winkel een selectie van lokale producten 'Made in Normandy', zoals de onmisbare cider, appelsap, jam...

Aarzel niet om onze toeristeninformatie binnen te stappen om ons volledige assortiment te ontdekken, of shop direct online.

Een verbonden Toerisme- en Cultuurbureau ! 

Om zo goed mogelijk aan uw verwachtingen te voldoen, uw verblijfsorganisatie te vergemakkelijken en iets extra's te bieden aan de inwoners van het gebied, nodigen we u uit om de wereld van het Toerisme- en Cultuurbureau binnen te stappen!

Naast onze website en onze aanwezigheid op sociale media staan we nu 24/7 tot uw dienst via onze touchscreens. Eenvoudig, intuïtief en handig, de touchscreen bij de ingang van het Toerisme- en Cultuurbureau biedt alle nodige informatie over de bestemming Saint-Lô Agglo.

Waar te eten, waar te verblijven, bezienswaardigheden, het uitgaansagenda... De touchscreen beantwoordt al deze vragen en biedt ook gratis diensten zoals het weer, het versturen van elektronische postkaarten en zelfs de beschikbaarheid van onze accommodatieaanbieders wordt weergegeven in het hoogseizoen.

Contact