Mijn persoonlijke gids

Uitgaan in en rond Saint-Lô

Na het prachtige schouwspel van de zon die achter de horizon wegzakt komt alles in en rond Saint-Lô tot leven! Zodra het donker wordt nodigen de theaterzalen, concerten, cafés en discotheken je uit voor een gezellige en onvergetelijke avond tot in de late uurtjes.

Alles voor een avondje uit… 

Hou je van gezelligheid en uitgaan? Onze theaters en bioscopen heten je welkom (met echte rode bioscoopstoelen en die lekkere geur van popcorn!) 

Activiteiten zoals bowlen, karten, lasergamen of een bezoekje aan een arcadehal bieden de belofte van een leuke avond met je gezin of vrienden. 

In deze typische paardenstreek worden het hele jaar door ruiterwedstrijden georganiseerd door de Pôle Hippique de Saint-Lô en 's zomers vind je de bekende avondraces bij de paardenrenbaan van Graignes. Op de tribunes of in het restaurant met panoramisch uitzicht beleef je een onvergetelijke avond!

Ben jij klaar voor het nachtleven in Saint-Lô?

Op zoek naar inspiratie? Bekijk het overzicht van onze evenementen of neem contact op met het personeel van het VVV voor tips op maat, naar gelang je wensen en behoeften.