Mijn persoonlijke gids

Welkom bij #monsaintloisamoi !

Bij het aanduiden van de bestemming vertegenwoordigt “#monsaintloisamoi” ook een eenvoudig concept: iedereen heeft zijn eigen benadering van de bestemming… maar onvergetelijke herinneringen voor iedereen!
We hebben allemaal een specifieke smaak en interesse... Sommigen houden van musea, terwijl anderen de voorkeur geven aan het buitenleven... Sommigen houden van bezienswaardigheden bekijken, anderen van vrije tijd... Kortom, je begrijpt me... En het goede nieuws is dat we hebben dit allemaal op de bestemming Saint-Lô! Het enige wat u hoeft te doen is uw eigen Saint-Lois komen creëren!

Veel meer dan een hashtag! Een teken van verbondenheid…

Dat zouden wij je kunnen vertellen…

Gelegen in Centre-Manche in Normandië, profiteert de bestemming Saint-Lô van een toplocatie tussen de invasiestranden en de Mont Saint-Michel.

Maar ook dat…

Voor natuurliefhebbers zijn er tal van wandel-, fiets-, paardrij- en kano-routes langs de Vire. Tussen moerassen, bossen en de Vire-vallei biedt dit gebied een verscheidenheid aan natuurlijke landschappen, voor een echte samenvatting van Normandië.

Of zelfs dat…

In het hart van dit uitgestrekte gebied, met een rijke erfgoed-, culturele en architecturale schat, domineert de stad Saint-Lô vanaf haar middeleeuwse stadsmuren. Sinds de 19e eeuw heeft de stad zich weten te vestigen en is het de 'Hoofdstad van het paard' geworden met de oprichting van haar nationale stoeterij die, nog steeds vandaag, door de fokkerij van wereldwijd gerenommeerde paarden, het prestige van de stad weerspiegelt. Getekend door de bombardementen van 1944, heeft Saint-Lô zich weten te herstellen en haar waardigheid terug te vinden. Het combineert vandaag verleden, heden en toekomst.

En zelfs dat…

Markten, kinderactiviteiten, shows, concerten, rondleidingen, tentoonstellingen, festivals... Er is altijd wel iets te beleven in de bestemming Saint-Lô!

Maar de enige manier om erachter te komen, is om bij ons aan te sluiten op #monsaintloisamoi en de ervaring te beleven!!!

Voor meer details…